Bahialaan 100, 3065 WC Rotterdam

+31 6 52 35 68 52

Site update: januari 2020

Search

Websites

Websites creëert OAO op diverse manieren. Als het een simpele, budgetvriendelijke site moet zijn wordt hij gemaakt met een kant-en-klaar website-builder.
Een site met wat meer bijzondere vormgeving en/of functionaliteiten maak ik in WordPress.
Bij WordPress maak ik gebruik van diverse soorten templates die door vakkundige programmeurs zijn gemaakt, zodat de kosten binnen de perken blijven. Ik pas CSS (vormgeving) aan indien nodig, installeer en configureer plugins.
Soms willen klanten een site die helemaal voor hen wordt vormgegeven, dan maak ik het ontwerp een andere partij bouwt deze vervolgens in het CMS systeem, wat vaak ook WordPress is.

Hiernaast zie je voorbeelden van bijvoorbeeld Restaurant op het Land, dat een online-reserveringsmodule nodig had. Deze werkt naadloos samen met GoogleAgenda. Bezoekers kunnen zo meteen zien of er plaats is op het door hen gewenste tijdstip, en meteen reserveren (Restaurant op het Land is ook te zien bij showcase Horeca).
Voor Trompenburg Arboretum was het bijvoorbeeld nodig dat de online agenda makkelijk bijgewerkt kan worden. Ook kunnen bezoekers van de site wandelingen en andere evenementen meteen reserveren en betalen.

Daarnaast nog voorbeelden van bijvoorbeeld het ontwerp voor de website van Organizing Connection.

Info

Klanten/Projecten

Curacao Tennis Legends, Eetcafe in den Veehandel, Organizing Connection, Wouw on the Beach