Bahialaan 100, 3065 WC Rotterdam

+31 6 52 35 68 52

Site update: augustus 2021

Search

Websites

Scroll down om meer afbeeldingen te zien

De meeste websites maak ik in WordPress, het meest gebruikte en gebruikersvriendelijke cms ter wereld. Hierbij maak ik gebruik van diverse soorten templates. Ik pas CSS (vormgeving) aan, installeer en configureer plugins.

Ik lever altijd uitgebreide handleidingen mee, zodat klanten zelf hun website kunnen beheren. Als ze dat niet willen beheer ik de websites.

Soms willen klanten een site die helemaal voor hen wordt vormgegeven, dan maak ik het ontwerp een andere partij bouwt deze vervolgens in het CMS systeem, wat vaak ook WordPress is.

Hiernaast zie je enkele voorbeelden:
de Rotterdamse Wielerkalender, website die een actuele kalender toont waarop evenementen te zien zijn;
Landart Nederland: website met een kaartgerelateerde zoekmachine om landschapskunstwerken te vinden in Nederland;
Kinderopvang Roetsj;
Valkenburg on Ice;
en verschillende sites voor pop-up restaurants, bijvoorbeeld Restaurant op het Land, dat een online-reserveringsmodule nodig had. Deze werkt naadloos samen met GoogleAgenda. Bezoekers kunnen zo meteen zien of er plaats is op het door hen gewenste tijdstip, en meteen reserveren (Restaurant op het Land is ook te zien bij showcase Horeca).
Voor Trompenburg Arboretum was het bijvoorbeeld nodig dat de online agenda makkelijk bijgewerkt kan worden. Ook kunnen bezoekers van de site wandelingen en andere evenementen meteen reserveren en betalen.

Daarnaast nog voorbeelden van bijvoorbeeld het ontwerp voor de website van Eetcafé In den Veehandel, Organizing Connection en Wouw on the Beach .